Beerens Slagerij & Traiteur

Hoofdstraat 41
5683 AC Best
0499-371336

De boerderij

Aan de rand van Het Groene Woud in Best, grazen de koeien van Slagerij Beerens. De meeste daarvan zijn Belgische Blauwe, ook wel Belgische Witblauwe genoemd. Een rundveeras geroemd om de kwaliteit van het vlees. Maar daar blijft het niet bij. De koeien krijgen volop ruimte, gezond voer en goede verzorging. De kalveren worden nog in de wei bij hun moeder gezoogd en de dieren leven in natuurlijk kuddeverband. Dat proeft u terug in de smaak van het vlees: puur, botermals en met een fijne structuur.

De worstmakerij

De meeste van onze vleeswaren maken wij zelf in onze worstmakerij. Daarbij maken we veelal gebruik van traditionele recepturen, die vaak al decennia lang in de familie zijn. We leiden onze eigen worstmakers op en slachten nog zelf. Zo kunnen we alles van het slachtdier verwerken en u bestellingen op maat leveren. Aan de andere kant experimenteren we graag met nieuwe producten en gebruiken we de meest moderne technieken voor verwerking en bereiding. Ambacht en vernieuwing ontmoeten elkaar dus in onze worstmakerij. En dat komt de kwaliteit van onze vleeswaren alleen maar ten goede.

Beerens Slagerij & Traiteur BV

Hoofdstraat 41
5683 AC Best
T: 0499-371336
E: info@beerensslagerijentraiteur.nl
BTW: NL 857705544B01

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten