Hoofdstraat 41 |
5683 AC Best |
0499-371336 |
info@beerensslagerijentraiteur.nl |
Rundvlees is een van onze specialiteiten. Dat komt namelijk van onze eigen boerderij, alwaar de koeien de beste voeding en verzorging krijgen. Hiermee verzekert u zich van een goed en eerlijk stuk rundvlees. Een stuk vlees bovendien dat niet alleen mager is, maar ook nog eens smaakvol en botermals.
Paardenvlees is rijk aan onmisbare en waardevolle voedingsstoffen voor ons lichaam. Met paardenvlees eet u dan ook gezond en natuurlijk vlees. En weet u dat paardenvlees ook diervriendelijker is? De paarden worden namelijk niet voor het vlees gefokt, maar hebben een diervriendelijk en vrij bestaan gehad zonder enige medicatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Energiewaarden kcal./100 gr. |
|
Eiwitten g./100 gr. |
|
Vetten g./100 gr. |
|
IJzer mg./100 gr. |
Lam |
216 |
|
18 |
|
16 |
|
2,6 |
Rund |
148 |
|
28 |
|
4,1 |
|
4,5 |
Paard |
107 |
|
21,2 |
|
2,5 |
|
4,8 |
Varken |
285 |
|
16,6 |
|
24,3 |
|
1,4 |
Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. In onze slagerij bieden wij diverse varianten, maar altijd dagvers. De meest verkochte delen van het lam zijn overigens de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. Ook de lamsschouder kunt u het beste braden of roosteren, terwijl de lamsribbetjes vooral goed smaken als ze gestoofd zijn. Kruiden als tijm, marjolein en oregano zorgen voor de finishing touch.