Hoofdstraat 41, Best
Vandaag zijn we gesloten Vandaag geopend tot u Tel. 0499 - 37 13 36

Mals en vol smaak

Vanaf 
 15,00
Prijs per kg. 30,00

Beschrijving

Riblappen zijn gesneden van de voorste ribben van het rund, een mooi doorregen stuk vlees met precies de juiste verhouding tussen vlees en vet. Dat vet zorgt tijdens het stoven voor een rijke, volle smaak én malsheid. Précies zoals je het van oma’s stoofpot herinnert.. Riblap is ideaal voor langzaam garen. Geef het vlees wat tijd op een laag vuurtje en je wordt beloond met botermals draadjesvlees dat smelt op de tong.

Bereidingstip:
Kruid de riblap naar smaak, bak hem even mooi bruin aan, voeg bouillon, ui en laurier toe en laat hem vervolgens minimaal 2 à 3 uur zachtjes stoven. Serveer met aardappelpuree of een stamppot voor een echt klassiek comfortgerecht.

Vlees kruiden en aanbraden, vocht toevoegen(bouillon,water,wijn,bier) eventueel uien,tomaat,laurier toevoegen en minimaal 2 uur zachtjes stoven

Ingrediënten

-

Kenmerken

Product
PLU 106

Geen producten in de winkelwagen.